Search
Close this search box.

Glasgeschenken

Gepersonaliseerde glasgeschenken voor gemeentebesturen, bedrijven en verenigingen.

Showroom :

Rijksweg 63

B-2870 Ruisbroek

Via Google maps

T +32 (0)3 886 52 46

Al meer dan 30 jaar maken wij originele, gepersonaliseerde geschenken in glas en kristal in ons ambachtelijk atelier te Puurs-Sint-Amands voor bedrijven en gemeentebesturen over het hele land. 

Als u dus op zoek bent naar een gepersonaliseerd cadeau voor uw klanten, uw medewerkers, uw burgers of uw leden, dan kan u bij ons terecht.

Men spreekt vaak over gegraveerde glazen. Bij Art-Glass gebruiken wij echter de techniek van het zandstralen om glazen, vazen, borden, schalen en andere glazen of kristallen objecten te voorzien van uw persoonlijke boodschap. 

Wilt u een voorwerp voorzien van een pakkende of grappige tekst, een statig wapenschild, een gestileerd logo of een welgemeende felicitatie, in ons atelier is het allemaal mogelijk.

Onze vaste collectie van gepersonaliseerde geschenken bestaat uit diverse vazen, borden en schalen. Dus wanneer er iets te vieren valt, denk dan aan onze gepersonaliseerde vazen van Italiaans kristalglas, om de bloemen in te zetten. Of aan onze gepersonaliseerde taartschotels, om de feesttaart op te leggen. Maar voor de rest van de feestvarkens personaliseren wij ook wijnglazen, jeneverglazen, champagneglazen… en een pracht van een champagnekoeler om de flesjes in koud te zetten.

Wij hebben ook een uitgebreide keuze in float geschenken. Float glas wordt gefuseerd in de oven en verlijmd via UV om zo te komen tot originele klokjes, awards, schalen of mooie decoratieve voorwerpen.

Tenslotte creëren wij ook originele awards in glas om de kampioenen te huldigen.